Wim Hof Methode ardennen WEEKEND 21-22-23 oktober 2022

Download
info Brochure WHM Ardennen Weekend
REW_Reisboekje-WildCold-Reset-Ardennen.p
Adobe Acrobat document 15.1 MB

Rene valk

Mag ik mij even aan u voorstellen.

Mijn naam is René Valk (1972), geboren en getogen in Alkmaar en vanaf 1998 woon ik in de gemeente Langedijk. Daar woon ik naar alle tevredenheid met mijn vriendin en twee dochters.

Ik ben een gepassioneerde buitensporter. De energie en de voldoening die het mij geeft deel ik graag met kennis, trainingen en workshops. Ik beoefen en geeft sinds 2015 de Wim Hof Methode. In 2019 ben ik toegetreden als gecertificeerd Wim Hof Instructeur. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd Oxygen Advantage Instructeur en daarmee kan ik mijn passie voor ademhaling en alle voordelen daarvan graag met andere delen. 

 

 

Daarom zeg ik: Adem in, Leef je uit!

 

Naar de website van René, Renevalk.comWim Hof Workshops

Stel jezelf in de deskundige handen van een gecertificeerde WHM-instructeur René Valk om de 3 pijlers van de Wim Hof-methode te leren: mindset, ademhalingstechniek, koudetraining. Ontdek hoe je zuurstof en koudeblootstelling kunt gebruiken om lichaam en geest te optimaliseren, en leer meer over de onderliggende fysiologie.

 

Deze workshop is beperkt tot 15 deelnemers. De intieme kwaliteit zorgt voor veel persoonlijke aandacht en feedback op maat van uw specifieke situatie. Of je nu mentale of fysieke prestaties wilt verbeteren, ziektesymptomen wilt verlichten of gewoon nieuwsgierig bent naar wat de Wim Hof-methode inhoudt - een WHM-workshop biedt voor elk wat wils.

Het programma begint over het algemeen met een inleiding tot de Wim Hof Methode, en omvat altijd een ademhalingssessie en een (optioneel) ijsbad. Aan het einde is er voldoende ruimte voor reflectie en is de instructeur aanwezig om tijdens de workshop vragen te beantwoorden.

 

Deze workshop is een ware belevenis, door de unieke samenwerking tussen René, Nancy en deelnemers. Kennis vergaren, ervaring opdoen en vooral beleven wat mindset, ademhaling en kou met jou als mens kan doen.

 

Als je (nog) geen ervaring hebt met een koudwater bad, zwemmen of douchen, raden we je aan om koud af te douchen in de dagen voorafgaand aan de workshop. In het begin kan dit overweldigend zijn, maar probeer je gewoon te ontspannen, je op je ademhaling te concentreren en deze in een gecontroleerd, stabiel ritme te brengen.

 

Voor wie is deze workshop bedoeld?

 

Deze workshop is voor iedereen geschikt, maar vereist wel een basisgezondheidsniveau. Uit voorzorg raden wij deelname af tijdens de zwangerschap of als u epileptisch bent. Mensen met cardiovasculaire problemen of andere ernstige gezondheidsproblemen moeten altijd een arts raadplegen voordat ze met de Wim Hof-methode beginnen.

aanmelden

Aanmelden en betalen voor een van de workshops kan via onderstaande button: