Edward Blommaart

Edward Blommaart – Een nieuwsgierige, leergierige, energieke en speelse gezondheidswetenschapper & darmen expert. Hij is biochemicus, gepromoveerd (1999) op het Nobelprijs winnende (2016) onderwerp Autofagie. Deed ruim 15 jaar wetenschappelijk onderzoek aan zowel planten als dieren. Studeerde orthomoleculaire geneeskunde en klinische Psycho-Neuro-Immunologie. Zijn kennis draagt hij uit in lezingen, trainingen en cursussen. Tevens werkt hij als kPNI therapeut in zijn praktijk Oerfit, waarin hij mensen begeleidt om middels leefstijlverandering een oplossing te vinden voor hun gezondheidsklachten. De behandeling omvat heel vaak het verbeteren van de spijsvertering. Daarmee herstellen velen van hun uiteenlopende klachten.

 

Edward leeft volgens het practice-what-you-preach principe. Hij heeft in de afgelopen jaren zijn voeding aangepast aan zijn lichaam. Darmklachten verdwenen. Net als pijnklachten en blessures. Zijn energie nam toe. En als bonus werd zijn brein een stuk helderder.

In deze training vertelt hij je alles over het Hoe & Waarom van darmgezondheid, energie en het immuunsysteem.Het belangrijkste orgaan van je lichaam? Op die vraag is maar één antwoord mogelijk. Dat zijn ontegenzeggelijk je darmen. Waarom? In je darmen komt je hele leefstijl bij elkaar: Voeding, beweging en je geestelijke toestand.

Wil je werken aan je gezondheid? In deze training nemen wij je mee op het pad van één van de krachtigste methoden om je immuunsysteem te versterken en je energie te verhogen. We geven we een uniek, wetenschappelijk onderbouwd, kijkje in de wonderlijke wereld van de spijsvertering. Je leert hoe je op een gezonde manier je spijsvertering kunt optimaliseren en hoe je daar heel veel energie en een sterk immuunsysteem voor terugkrijgt. Spijsverbetering dus!

Je gaat je na deze training gegarandeerd beter voelen.

 

De inhoud van de training

~Darmen, hoe werken die eigenlijk?

~Wat is de lichaamsbarrière, en hoe functioneert

~Wat is het darmmicrobioom? En hoe zorg je daar goed voor?

~Wat heeft een gezonde darm nodig?

~Wat is de relatie tussen het immuunsysteem en de darmen?

~Wat is de relatie tussen de darmen en de algehele gezondheid?

~Hoe breng je het in de praktijk?

 

 

De voordelen van een gezonde spijsvertering:

~Je krijgt meer energie.

~Je immuunsysteem wordt sterker.

~Je wordt minder gevoelig voor ontstekingen.

~ Het verlaagt risico op ziekten zoals dementie, auto-immuunziekten, chronisch vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie, artrose, darmontstekingen, gewrichtsontstekingen, allergieën, bronchitis/astma, acné, en zwaarlijvigheid.

~Je buik wordt platter.

~Je brein wordt scherper.

~Je ontlasting verbetert.

~Je lever gaat beter functioneren.

 

Kortom, je wordt én blijft er een stuk gezonder van!

 

 

aanmelden

Aanmelden voor deze training kan via onderstaande button:

Locatie


start najaar 2022


tijd

van 19:00 tot 21:30 uur


investering

€ 175,-Naar de website van Edward, oerfit.nl