4AnyBody Upgrade organiseert en faciliteert opleidingen, workshops, lezingen en educatieve trainingen op het gebied van fysieke, emotionele, mentale en spirituele bewustwording. Wij heten je van harte welkom, vooraf aanmelden is noodzakelijk. 


Edward Blommaart

Edward Blommaart – Een nieuwsgierige, leergierige, energieke en speelse gezondheidswetenschapper & darmen expert. Hij is biochemicus, gepromoveerd (1999) op het Nobelprijs winnende (2016) onderwerp Autofagie. Deed ruim 15 jaar wetenschappelijk onderzoek aan zowel planten als dieren. Studeerde orthomoleculaire geneeskunde en klinische Psycho-Neuro-Immunologie. Zijn kennis draagt hij uit in lezingen, trainingen en cursussen. Tevens werkt hij als kPNI therapeut in zijn praktijk Oerfit, waarin hij mensen begeleidt om middels leefstijlverandering een oplossing te vinden voor hun gezondheidsklachten. De behandeling omvat heel vaak het verbeteren van de spijsvertering. Daarmee herstellen velen van hun uiteenlopende klachten.

 

Edward leeft volgens het practice-what-you-preach principe. Hij heeft in de afgelopen jaren zijn voeding aangepast aan zijn lichaam. Darmklachten verdwenen. Net als pijnklachten en blessures. Zijn energie nam toe. En als bonus werd zijn brein een stuk helderder.

 'energieker en gezonder leven is heel eenvoudig, als je het leuk maakt'

Bij een gezonde leefstijl wordt vaak gedacht aan een streng en serieus leven waarin je niks mag en van alles moet. Maar dat hoeft dus helemaal niet. Je kunt zelfstandig prettige en gezonde keuzes maken als je weet hoe je lichaam werkt, en wat de invloed van je leefstijl daarop is. Simpel!

 

Je krijgt inzicht in, en begrip voor jouw lichaam. Je leert welke onderdelen van je leefstijl belangrijk zijn voor je gezondheid. De opgedane kennis ga je direct toepassen in je dagelijks leven.

 

Je krijgt meer energie en een goed gevoel over de keuzes die je maakt.

 

De inhoud van de training

Week 1:

We herstellen van het vertrouwen in het lichaam. Er is aandacht voor de persoonlijke motivatie en verantwoordelijkheid die een gezonde leefstijl behelst.

Week 2:

De tweede training  gaat over stress en de gevolgen daarvan op de gezondheid. Aan het slot krijg je praktische tips over de wijze waarop je met stress kunt omgaan, aangevuld met eenvoudige ontspanningsoefeningen.

Week 3 & 4:

De derde en vierde training gaat over voeding. Hierbij ligt de nadruk op de behoeften van het lichaam. Welke voedingsstoffen heeft het lichaam nodig en waarvoor? Dus geen opsomming van ‘goede’ en ‘slechte’ voeding maar inzicht in de gevolgen van voeding op het lichaam. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor de timing van maaltijden en de maaltijdfrequentie. Dit stelt je in staat om zelf voedingskeuzes te maken ipv je te moeten houden aan een opgelegd dieet. Dit leidt tot blijvende veranderingen in je eetpatroon, het zijn immers jouw eigen keuzes.

Week 5:

De vijfde training gaat over beweging. Hierin wordt besproken wat het belang is van bewegen en wat de gevolgen zijn van bewegingsarmoede. De theorie wordt aangevuld met oefeningen die een belangrijke basis bieden voor een fysiek gezond lichaam. de oefeningen kunnen eenvoudig thuis gedaan worden.

Week 6:

De zesde training bevat diverse onderwerpen, zoals vitamines en mineralen, het maag- darmstelsel, overgewicht, superfoods, E-nummers, bioritme etc.

 

Verder:

Je krijgt eerlijke, heldere en wetenschappelijk onderbouwde informatie over de diverse onderwerpen.

Er is uitgebreide mogelijkheid om je vragen te stellen.

 

Na 3 maanden is er een afsluitende bijeenkomst waarin je kennis wordt opgefrist, je vragen kunt stellen en je ervaringen met je mede cursisten kunt delen.

aanmelden

Aanmelden voor deze training kan via onderstaande button:

Locatie


start 24 oktober 2022

 

Start op maandag 24 oktober 2022

6x op de maandagavond.

 

De training wordt gegeven door Edward Blommaart met assistentie van Nancy Kooij. Gastspreken Peter van Buijtene.


tijd

van 19:00 tot 21:30 uur


investering

€ 245,-Naar de website van Edward, oerfit.nl