Edward Blommaart

Maakt gezondheid eenvoudig

dr. Edward Blommaart – Een nieuwsgierige gezondheidswetenschapper. Expert op het gebied van vasten en darmgezondheid. Hij is gepromoveerd biochemicus, deed ruim 15 jaar wetenschappelijk onderzoek aan zowel planten als dieren. Studeerde orthomoleculaire geneeskunde en klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI). Zijn kennis draagt hij uit in lezingen, trainingen en cursussen. Het is zijn grote passie om een brug te slaan tussen wetenschappelijke kennis en de toepassing daarvan in het dagelijks leven.

Vasten de Nuchtere Aanpak

Je ervaart hoe je op een gezonde manier kunt vasten en hoe je daar heel veel energie en gezondheid voor terugkrijgt.

Vasten is geen ingewikkeld dieet.

En wees niet bang. Je gaat ook geen honger lijden. Gezond Vasten: wel de lusten, niet de lasten!

Datum: vanaf 21 september '22

Locatie: Van Rein Instituut Alkmaar

spijsverbetering

Veel energie en een sterk immuunsysteem. door je spijsvertering te optimaliseren.

 

SpijsverBEtering dus!

Je gaat je na deze training gegarandeerd beter voelen. 

Datum:

Locatie: 

grip op je gezondheid

Als je begrijpt hoe je lichaam werkt, en wat de invloed van je leefstijl is, is het makkelijker om gezonde keuzes te maken. Simpel!

 

Je krijgt inzicht in, en begrip voor jouw lichaam. Je leert welke onderdelen van je leefstijl belangrijk zijn voor je gezondheid. Je krijgt meer energie en een goed gevoel over de keuzes die je maakt.

Datum:

Locatie: 


Gun Jezelf een gezond leven!

 

Spreker

Edward is een inspirerende en enthousiaste spreker die je raakt, vermaakt en inspireert. Hij vereenvoudigt wetenschappelijke kennis tot de nuchtere realiteit. Hij schept eenvoud en overzicht. Hij maakt gezondheid gemakkelijk.

Therapeut

In zijn praktijk Oerfit begeleidt Edward mensen om door leefstijlverandering een oplossing te vinden voor hun gezondheidsklachten. De behandelingen zijn gebaseerd op de kPNI, waarin de wisselwerking tussen leefstijl, de psyche, het zenuwstelsel, het hormoonstelsel en het immuunsysteem centraal staat.

Practice-what-you-preach

Edward leeft volgens het practice-what-you-preach principe. Hij doet aan intermittent fasting, zwemt jaarrond in open water, ruimt zwerfaval op, sport en mediteert.