4AnyBody Upgrade organiseert en faciliteert opleidingen, workshops, lezingen en educatieve trainingen op het gebied van fysieke, emotionele, mentale en spirituele bewustwording. Wij heten je van harte welkom in onze sfeervolle ruimte, vooraf aanmelden is noodzakelijk. Lees hier ons protocol.  

vrijdag 10 december | 16:00 uur

The power of love

Er gebeurt momenteel veel in onze wereld. Iedereen maakt er deel van uit, de leefomgeving wordt ingeperkt en steeds meer mensen worden op zichzelf aangewezen. De regels veranderen met regelmaat en mensen zien door de bomen soms het bos niet meer. 
 
Het is tijd om weer licht te brengen in de chaos. Dit door ons onvoorwaardelijk met elkaar te verbinden.  Vanuit liefde, compassie, positiviteit en licht. 
 
Loret Snip en Nancy Kooij organiseren een meditatieve middag met ruimte voor intenties sharing, muziek en zang. Waarin we onze krachten kunnen bundelen en licht en liefde de wereld in kunnen sturen. Een middag waarin je naar binnen mag keren om jouw authentieke centrum te herinneren. 

Kosten: Geen.

Vrijwillige bijdrage.


zaterdag 11 december  | 15:00 uur

Bewust en verbonden ademhalen lijkt voor je lichaam hardwerken, maar blijkt een feestje te zijn door het loslaten van eventuele emoties, de rust en kalmte te ervaren van de mind en de verbinding te voelen met jezelf. We starten de avond met een korte inleiding, een dankbaarheid ritueel, intentie zetten, ademsessie, evaluatie en eventuele vragen, afsluiting. Na de afsluiting na even gezellig nakletsen met thee en lekkers.

 

 

Kom op Adem / Ademsessie

Voel je welkom om deel te nemen aan Kom op Adem.

Graag vooraf aanmelden via de mail of stuur een whatsapp 0617680480

 

Kosten €20,- 

aanmelden

zondag 19 december | 05:00 uur

Magische wandeling in het licht van de volle maan.  We wandelen zonder lichtjes in zoveel mogelijk rust en stilte. We lopen ongeveer 10 kilometer door het bos, door de duinen en over het strand. We vertrekken vanaf de parkeerplaats van Hargen aan Zee. Voor de liefhebbers na afloop een plons in de Laguna of in de zee. 

 

Start: Hargen aan Zee

Tijd: 05:00 uur

Einde: circa 08:00 uur

Kosten: Geen.

Vrijwillige bijdrage.