4AnyBody Upgrade organiseert en faciliteert opleidingen, workshops, lezingen en educatieve trainingen op het gebied van fysieke, emotionele, mentale en spirituele bewustwording. Wij heten je van harte welkom in onze sfeervolle ruimte, vooraf aanmelden is noodzakelijk. Lees hier ons protocol.  OUDEJAARSAVOND ONLINE EVENT | 20:00 tot 22:00 uur

Start 2022 in je hoogst mogelijke frequentie met deze unieke editie van The Elements Experience Online. Beleef de transformatieve reis samen The Elements Tribe en co-creëer samen onze nieuwe wereld! Live in jouw huiskamer!

 

 

Activate the sound of your soul, open your heart to the Universe by breathing, dancing and speedmeditation. This is the Elements. Vibrate your system and raise your frequency by moving your body in a ecstatic way.

 

The Elements is een nieuw project van Janosh en True Identity. Where everything is possible.

Live in je woonkamer. De combinatie van meditatie, activities, muziek, adem werk en dans. Een wereld waarin fantasie en realiteit samenkomen. We gaan een dimensie creëren waarin je oneindig kunt spelen en je ware zelf in vrijheid kunt ervaren. Je ervaart jezelf anders, niet gebonden aan tijd en kaders, maar vrij als een ziel op ontdekkingsreis.  De energie is licht en tilt je op; het geeft je kracht en inspiratie. Bij ‘the Elements’ ontstaan de mooiste ervaringen, verbindingen en verhalen. Alles is mogelijk.

het gevoel

Sommigen noemen het verlichting. Anderen noemen het natural high. Wat je ervaart tijdens dit frequentievol spectakel, is een gevoel van thuiskomen. Je komt los van het aardse. Je bent even vrij van alles zorgen en verplichtingen. In dit gevoel komen de zuiverste intenties en ideeen boven. Je geest helder en vertelt je hoe te leven volgens jouw waarheid en vrijheid. Alle elementen versterken je diepere heling en vreugde die je mag ervaren op deze reis, die van begin tot het eind door Leo (True Identity) en Janosh wordt begeleid. 

Janosh

van hart tot hart.

Janosh laat zien dat het beste van jezelf niet is wat je aanleert, maar wat in je genen zit. Werkend als grafisch vormgever in de reclame en zonder enige ervaring op spiritueel vlak, komt hij in 2003 tot de ontdekking dat hij helderziend is. In een diepe meditatie wordt zijn potentieel geactiveerd, waarna Janosh van de ene op de andere dag in staat is om energieën waar te nemen. 

 

De mooiste waarnemingen zijn kleurrijke, geometrische hologrammen, die Janosh begint na te maken op zijn computer. Dit is zijn inwijding tot een leven als kunstenaar, waar Janosh met zijn creatieve talenten voor geboren lijkt te zijn. Synchroon met dit proces loopt de route naar de bron, namelijk het mysterieuze fenomeen van graancirkels. Tot zijn grote verbazing heeft Janosh een aantal formaties exact nagemaakt. 

 

Sleutels voor het onderbewustzijn

De graancirkels zijn voor Janosh een uitnodiging om op onderzoek te gaan. Hij leert van alles over deze geometrische vormen, hoe ze grondig worden bestudeerd door wetenschappers en welke onverklaarbare eigenschappen suggereren dat graancirkels onmogelijk door mensen gemaakt kunnen zijn. Het zou hier gaan om een buitenaards verschijnsel, wat nog altijd niet bevestigd is omdat niemand overtuigend bewijs van de bron heeft. Dat komt omdat graancirkels van het ene op het andere moment lijken te ontstaan, met een complexe, geometrische vorm als enige spoor van de maker.

 

De graancirkels zijn voor Janosh maar een deel van het verhaal achter zijn kunst. De reden dat hij deze beelden ziet, is omdat hij ze doorkrijgt van zijn galactische familie, de Arcturianen. De geometrische beelden zijn in werkelijkheid ‘codes’. Ze geven ons toegang tot ons onderbewustzijn en daarmee tot ons ware potentieel. Zie het als sleutels tot nieuwe inspiratie, liefde en kracht. Ze helpen je (in combinatie met muziek) om bewust te worden van jouw waarheid. Noem het je roeping, missie, kern of diepere weten.

 

Verleden en heden

In vijftien jaar heeft Janosh ruim 140 codes ontworpen – elke code heeft een eigen frequentie – en reist hij de wereld over met zijn activaties. Hij heeft in meer dan 15 landen gepresenteerd en vele duizenden mensen mogen raken. In 2007 werd hij als eerste Nederlander verwelkomd op het hoofdkantoor van de Verenigde Naties in New York om een presentatie te geven, een eer die hem een jaar later opnieuw werd gegeven. Online spreekt Janosh maandelijks zo’n 3.000 mensen toe in een webinar, waarin hij live een activatie deelt. Verder heeft hij door de jaren heen verschillende boeken uitgebracht en kaarten ontworpen gebaseerd op zijn kunst, met interessante informatie over geometrie, graancirkels, oude beschavingen, de evolutie van de mens en andere verwante onderwerpen.

 

Janosh is naast digitaal kunstenaar ook een begaafd healer. Hij heeft duizenden privé-sessies gegeven, in binnen- en buitenland. Daarin werkt hij samen met zijn gidsen en past hij een eigen techniek toe om mensen versneld bij hun spirituele kern te brengen.