Ik (juf Nancy) beklim op 5 september hardlopend de Mount Ventoux. Wil jij mij steunen? Zestig procent van het ingezamelde geld is ten behoeve van KWF Kankerbestrijding, veertig procent gaat naar Hospice Schagen. 

 

Jij kunt mij steunen!

Door een financiële bijdragen over te maken via https://www.grootverzettegenkanker.nl/nancykooij

 

 

In mijn vrije tijd is hardlopen het liefste wat ik doe, heuvel op heuvel in de Schoorlse Duinen. De beklimming van de Mount Ventoux zal een behoorlijke uitdaging worden, want 26 km lang omhoog rennen is niet niks.

Mijn  trainingen gaan tot dus ver lekker en goed, ik kijk enorm uit naar deze super ervaring. Ik mag gaan doen wat ik het liefste doe en tegelijkertijd steun ik daarmee het KWF en Hospice Schagen.

Hoe mooi is dat?

Wat fijn dat ik ook op jou steun kan rekenen!

 

Onwijs bedankt!

 

Liefs Juf Nancy