Is sporten niet jouw ding? Sluit aan in onze trainingen en sporten wordt ook (weer) jouw ding! Als kind spring en hobbel je vrolijk in de rondte, op school, bij een sportvereniging of club. Zonder oordeel, gewoon lekker zijn wie je bent.

We weten allemaal dat bewegen gezond is voor lichaam en geest, maar welk oordeel heb jij je over jezelf gegeven?

 

Die oefening is te moeilijk voor mij.

Zo soepel ben ik niet.

Ik ben niet sterk genoeg.

Zoveel herhalingen red ik niet.

Ik hou het toch niet vol.

enz enz 

 

Het gaat niet om de beste of de sterkste zijn, het gaat om, wat is het beste voor jou!

Stiekem weet je het natuurlijk wel dat sporten bijdraagt aan je gezondheid.

Maar die eerste stap he, wat is die lastig!

 

Ik wil je helpen, want bij ons is de drempel heel laag, ik help je met die eerste stap. En eigenlijk moet ik zeggen wij (de medesporters), want vinden het echt zo gaaf om het plezier terug te brengen en te behouden.

 

Liefs Nancy

 


Binnen Trainingen

Barbell Power Training is een training waarbij gebruik wordt gemaakt van een barbell en plates. Hoe zwaar je traint bepaal je zelf door het gewicht aan de barbell. Uiteraard zal jouw trainer je uitdagen om je spierkracht te kunnen versterken.  Rondje Gezond  Er worden per training verschillende onderdelen uitgezet (stations), op elk station train je in kleine groepjes en schuif je steeds door naar het volgende . Het is een gevarieerde en pittige training en toch kan iedereen hieraan meedoen. Startende sporters worden extra begeleid en gecoacht. Voor iedereen elke week een gevarieerde en uitdagende training. Rondje Gezond is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook voor hen die in spiermassa aan willen komen en zich fit willen voelen. 

 Flex & Stretch In dit uur staan Conditie, Flexibiliteit en Stabiliteit centraal.

We bouwen het uithoudingsvermogen op + weken we aan de flexibiliteit van de spieren + Beoefenen we praktische technieken voor lichaam en geest om meer stabiliteit in het dagelijks leven te ervaren. Denk aan Ademhalingsoefeningen, Bodyscans en Yoga. De aandacht in dit uur ligt voornamelijk op oefeningen die je lichaam gezonder en flexibeler maken ter verbetering van je houding, want met een goede basishouding zit je lekkerder in je vel

 Billen Benen Buik  (BBB)

Billen / Benen / Buik

Back to Basic met deze ouderwetse workout  om je billen, benen en buik op een effectieve manier te trainen. Geen ingewikkelde  oefeningen, gewoon lekker gaan en doen! Altijd een gevarieerd en gezellig uurtje!

 

 Pilates  Pilates is een bewegingsvorm die het lichaam en de geest traint. Door de samenwerking tussen deze twee bereik je een algehele goede conditie. Het is een unieke mix van Yoga, Fitness, Stretching en Core-stability training. Pilates is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden, fit of niet fit.

 Steps  Mijn oldschool freestyle stepslessen lijken moeilijk maar zijn het niet. Door de fijne en duidelijke opbouw in de les, krijgen alle deelnemers de choreografie met gemak onder de knie. Heb je gevoel voor ritme, hou je van een beetje gek doen? Dan zie ik jou binnenkort in deze les!

 Yoga  

Lekker en ontspannen Yoga kunnen beoefenen? Dat kan tijdens je Practice bij 4AnyBody. In een les van 60 of 90 minuten komen verschillende onderdelen aan bod waardoor je je lichaam beter leert kennen, je lijf soepel wordt en je van top tot teen tot rust komt. Yoga voer je op je eigen manier uit en iedere yogahouding is bij voorbaat al geslaagd! Bij 4AnyBody worden er verschillende Yoga vormen aangeboden in een sfeervolle en fijne ruimte. Meer info lees je op onze mind paginaBuiten Trainingen

Bootcamp in de Schoorlse Duinen is een uur heerlijk training in de buitenlucht midden in de prachtige natuur waarbij we werken aan je spierkracht en conditie. In 60 minuten wandelen we ongeveer 3 kilometer met onderweg oefeningen voor de armen, benen, billen en buik. Alles om gezond te worden en gezond te blijven. Het is voor iedereen een goed te volgen training waarbij plezier voorop staat. Hardlooptraining  De trainingen zijn bedoeld voor iedereen! Voor beginnende lopers en ook voor lopers met wat meer ervaring. Je kan elke week opnieuw instromen. 

 Een proefles is altijd gratis. Bij 4AnyBody betaalt u geen inschrijfgeld. De tarieven voor 1 x per week, 2 x per week, onbeperkt sporten of 10 rittenkaarten vindt u hier. U koopt een abonnement voor 2 maanden rechtstreeks in de shop en betaald gemakkelijk via iDEAL, na 2 maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar. Onze introductiekaart is een mooie manier om kennis te maken met al onze trainingen en lessen en de sfeer bij 4AnyBody te proeven. Welkom bij 4AnyBody!