Protocol

1. Deelnemers mogen alleen komen als ze geen gezondheidsklachten hebben die kunnen wijzen op corona. Ook als er gezinsleden met klachten zijn, mag een deelnemer niet komen. Hetzelfde geldt voor de instructeurs, als zij klachten hebben dan blijven zij thuis. 

2. Onze instructeurs komen niet in lichamelijk contact met de deelnemers. Zij blijven op minimaal 1,5 meter afstand en geven mondeling instructies.

3. De binnenruimte bij 4AnyBody zal niet worden gebruikt.

4. Sanitaire voorzieningen zijn in principe niet beschikbaar, dus doe dat eerst thuis voordat je naar een les komt.

5. Kom in kleding en schoenen die geschikt zijn voor buiten (laagjes ivm temperatuur). Je kleed je dus thuis om.

6. Neem een handdoek, een gevulde bidon en het liefst een eigen matje mee voor de grondoefeningen. Voor de trainingen in Groet geldt: Vooraf voldoende drinken en neem een doek mee voor de grondoefeningen. Bijvoorbeeld een Hammamdoek die je kan opknopen.

7. Gebruikte matjes en materialen van 4AnyBody worden steeds vooraf en achteraf gereinigd door de gebruiker zelf. Er zijn voldoende desinfecterende- en reinigingsmiddelen aanwezig.

8. We maken bij 4AnyBody op de parkeerplaats een ruimte vrij die groot genoeg is om alle deelnemers op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen laten sporten. Dit doen we met krijt, afzet lint en/of andere manieren voor markering. De instructeur en medewerkers houden in de gaten of iedereen zich aan de regels houdt. 

9. Kom zoveel als mogelijk is op de fiets. Fietsen kunnen worden gestald aan de zijkant van het pand, auto's kunnen worden geparkeerd tegenover nummer 11, achter het grasveld. Op deze manier houden we de parkeerplaats ruim en vrij om op veilige afstand te kunnen blijven trainen.