protocol

opleidingen, workshops, lezingen, educatieve trainingen

4AnyBody is per 17 april 2021 uitgebreid bij de kamer van koophandel onder nummer 3714443.

Vanaf 1 mei 2021 gaat 4AnyBody starten met het organiseren en faciliteren van opleidingen, workshops, lezingen en educatieve trainingen op het gebied van fysieke, emotionele, mentale en spirituele bewustwording.

 

Wij beschikken over een eigen gebouw/pand en geven onze trainingen niet op een publieke locatie. Volgens de wetgeving vallen we onder ‘groepsvorming, met regels voor binnenruimtes’ van de Rijksoverheid.  Én natuurlijk doen we dat geheel veilig volgens de richtlijnen van het RIVM. 

  

-          Houd 1,5 meter afstand;

-          Bij de ingang van ons pand worden cursisten door een van de medewerkers naar een zitplaats verwezen;

-          Het gebruiken van een mondkapje is verplicht buiten de trainingsruimte (graag je eigen mondkapje meenemen). Het   mondkapje kan af wanneer u heeft plaatsgenomen op uw zitplaats;

-          In ons pand hebben we voldoende hygiënepompjes en voldoende desinfecteermogelijkheden;

-          De looproute in ons pand is eenrichting en wordt duidelijk aangegeven met pijlen op de vloer.

Hiernaast gelden uiteraard de gebruikelijke richtlijnen van het RIVM aangaande gezondheid, waaronder het maximum aantal personen in binnenruimtes, 30 personen. Ons maximum is 16 deelnemers (vanaf 1 mei starten wij voorlopig met 10 deelnemers).

Elke deelnemers ontvangt enkele dagen voor aanvang van de opleiding/workshop/lezing/cursus een mail, welke zij voor aanvang op de dag van de training dienen te beantwoorden.

 

Voorbeeld van de mail:

Wij verwachten je op ... bij 4AnyBody en hebben een paar vragen voor je:

 

Beste ...,

 

Met alle plezier verwelkomen we je op ... voor … op De Huisweid bij 4AnyBody. Zoals je mogelijk op onze website ( https://www.4anybody.nl/protocol/ ) hebt kunnen lezen zullen we er alles aan doen om jou op een veilige en prettige manier te ontvangen om je opleiding/workshop/lezing/cursus bij ons te volgen.

Zoals ook bij andere gelegenheden waarbij meerdere mensen te gast zijn, zijn ook wij verplicht jou als onze gast de volgende vragen te stellen:

Heb je Covid-19 gerelateerde klachten of ben je positief getest?

Heb je in de afgelopen 2 weken contact gehad met iemand met een bewezen of verdachte Covid-19 infectie?

Heb je verhoging? (vanaf 38 graden)

Heb je last van:

- nieuwe of toegenomen kortademigheid

- griepachtige verschijnselen

- nieuwe of veranderde hoestklachten

- nieuw ontstane of toegenomen neusverkoudheid (snotteren en/of niezen)

- nieuw ontstane of toegenomen buikloop

 

Kun je op de ochtend van ... op alle vragen NEE antwoorden, voel je dan vooral welkom bij ons.

Is het zo dat je op deze ochtend onverhoopt op een van de vragen met JA moet beantwoorden, breng ons hier dan zo snel mogelijk van op de hoogte. Wij zijn bereikbaar per mail info@4anybody.nl of whatsapp 06 17 680 480.

 

Mocht je binnen 2 weken na je vertrek bij 4AnyBody Covid-19 gerelateerde klachten krijgen, wil je dan zo vriendelijk zijn ons hiervan op de hoogte te brengen? Dit in verband met het contactonderzoek.

We zien er enorm naar uit om je in goede gezondheid bij ons te verwelkomen.

 

Tot…

 

Liefs van,

Nancy Kooij

4AnyBody

De Huisweid 9/9a

1749 BK Warmenhuizen

www.4anybody.nl

06 17 680 480

 

 

NB Om een goede luchtkwaliteit te bevorderen zullen de ramen en deuren regelmatig open staan. Wees voorbereid! Zorg goed voor jezelf, neem een lekkere trui, vest, plaid en/of dekentje voor jezelf mee zodat je je comfortabel blijft voelen. Uiteraard neem je je eigen mondkapje mee, draag deze zodra je je plekje verlaat. 


Protocol

Danslessen

1. Deelnemers mogen alleen komen als ze geen gezondheidsklachten hebben die kunnen wijzen op corona. Ook als er huisgenoten met klachten zijn, mag een deelnemer niet komen. Hetzelfde geldt voor de instructeurs, als zij of hun huisgenoten klachten hebben dan blijven zij thuis. 

2. Onze instructeurs komen niet in lichamelijk contact met de deelnemers. Zij blijven op minimaal 1,5 meter afstand en geven mondeling instructies.

3. De Kleedruimtes en sanitaire voorzieningen zijn (nog) niet beschikbaar, dus doe dat eerst thuis voordat je naar een les komt.

4. Kom in kleding en schoenen die geschikt zijn om te dansen. Je kleed je dus thuis om.

5. Kom niet eerder dan 5 minuten voor de training/les begint, tussen de trainingen/lessen zit steeds 15 minuten tijd om de deelnemers voldoende ruimte te geven om te kunnen vertrekken en aankomen.