workshop Yoga Nidra

24 januari 2020

Yoga Nidra wordt ook wel de Yoga van de Slaap of Slaapyoga genoemd. Deze term dekt de lading niet helemaal, want hoewel het tijdens Yoga Nidra lijkt als of je slaapt ben je alert en aanwezig bij jezelf tussen waken en slapen. In deze staat kun je contact maken met je onderbewustzijn.

 

Tijdens Yoga Nidra lig je ontspannen en comfortabel op je yogamat. Via begeleide ontspanning, ademhalingsoefeningen en visualisaties kom je in een diepe staat van ontspanning en rust. In deze staat worden ervaringen en fragmenten van herinneringen verwerkt, neemt de spierspanning en stress in het lichaam af en daalt de bloeddruk en hartslag. Dit heeft een zeer helende werking op lichaam en geest. Eén uur Yoga Nidra kan worden gelijkgesteld met vier uur slaap. Yoga Nidra is geschikt voor iedereen.

Lara van Roest

De workshop wordt gegeven door Lara van Roest. Lara geeft in Alkmaar Yin Yoga en heeft zich gespecialiseerd in Yoga Nidra. Zij kijkt er naar uit haar kennis met jullie te delen, om jullie te laten ervaren wat Yoga Nidra voor lichaam en geest kan betekenen.

 

De workshop is een combinatie van:

Uitleg Yoga Nidra

Meditatie

Rustige yogahoudingen

Yoga Nidra

 

Trek kleding aan waarin je lekker kunt bewegen en neem voor de Yoga Nidra iets extra’s mee, bijvoorbeeld warme sokken en/of een warme trui.


Locatie

4AnyBody

De Huisweid 9

1749 EL Warmenhuizen


24 januari 2020

Vrijdagavond 24 januari 2020

Van 19:00 tot 21:00 uur

Inloop vanaf 18:30 uur

Inclusief thee


Kosten: €20,-  aanmelden

Aanmelden en betalen voor deze workshop kan via onderstaande button: