Stiltewandelingen in de Schoorlse Duinen

kosten

€ 10,-

Graag vooraf contant te voldoen.

wanneer

21 december 2019 14:00 uur

 

 


In 2015 kreeg ik een Burn Out en in mijn herstel ben ik begonnen met (hard)lopen. Dit hielp mij uit mijn hoofd en in mijn lichaam en weer in ontspanning te komen. Vanuit deze ervaring neem ik je graag mee op een wandelroute van ongeveer 6 km in de Schoorlse Duinen.

 

‘Volg je ademhaling en richt je aandacht naar binnen. Maar hoe dan!?’, vraag je je misschien af.

Het is vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan, zeker als je in het dagelijks leven je aandacht moet richten op vele zaken tegelijk. Familie, werk, studie, hobby’s, sociale contacten, etc. met alle positieve en negatieve ervaringen die daaraan gekoppeld zijn, moeten verwerkt worden. Het lijkt tegenwoordig een trend te zijn om veel 'dingen' tegelijk te kunnen. Onze aandacht moet continu switchen, en dat kan soms verwarring geven en moe maken. Tijdens de stiltewandelingen, neem je tijd voor jezelf en richt je je aandacht op het hier en nu.

  

De wandelingen duren ongeveer 2 uur. We doen onderweg mindfulness oefeningen om de zintuigen te prikkelen, om leren los te laten en om in het moment te (leren) zijn. Je kunt deze oefeningen altijd en overal toepassen.

 

Graag vooraf aanmelden:

Stiltewandeling aanmelden

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met advies over kleding, schoenen, eten, drinken en andere handige meeneem tips.

 

Nb. De vragen die ik je stel tijdens de wandeling zijn er om je bepaalde inzichten te geven, de antwoorden zijn voor jezelf en worden niet gedeeld met elkaar. Voel je de behoefte om het te willen bespreken, geef het even aan na de wandeling.

 

Groetjes Nancy


Verzamelpunt

Parkeerplaats De Blinkerd

(gratis parkeren)

Heereweg 150

1871 EM Schoorl

 


'In de stilte hoor je alles'

Aanmelden Stiltewandeling

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.