High Spirit schrijven

High Spirit Schrijven is een krachtige tool om dichter bij jouw waarheid te komen. Helderheid te creëren. In te tappen op jouw onderbewuste om antwoorden te krijgen. Signalen die je de weg wijzen. In te tappen op jouw gevoel zodat je keuzes kunt maken. Zonder twijfel weet wat jou te doen staat, wat het beste voor JOU is.

 

Middels Oosterse bewegingsvormen (denk: Qi Gong en Do In Yoga), mindfulness en geleide meditatie zetten we het rationele brein buitenspel en tappen we in op het onderbewuste. Onze innerlijke wijsheid.

Vervolgens gaan we schrijven om deze innerlijke wijsheden ook te kunnen horen. Intuïtief schrijven. We gaan onszelf op papier vragen stellen, en beantwoorden vanuit een hoger bewustzijn. Alle antwoorden zitten namelijk in jou, je hoeft alleen maar ruimte te creëren om het te horen. Dit is een individueel proces, maar hier begeleid ik je natuurlijk in.

 

Ervaren hoe je dichter bij jezelf kunt komen via High Spirit Schrijven en hoe je deze krachtige tool ook thuis kunt inzetten?

Meld je dan nu aan voor deze unieke eenmalige workshop op 11 oktober! Inschrijven kan HIER

Maike van EEs

Jarenlang werkte ik als communicatie- en projectmanager in de corporate wereld. Tot ik op mijn hoofd viel met yoga. Resultaat: een langdurige hersenschudding. Mijn lichaam kon de val simpelweg niet óók nog dragen. Ik was mentaal en fysiek uitgeput. Leeggezogen. Opgebrand.

Mijn spirituele ontwikkeling nam een stroomversnelling en vanaf dat moment is het mijn persoonlijke missie om anderen te inspireren tot het vergroten van hun (lichaams)bewustzijn en te vertrouwen op hun intuïtie. Hen laten ervaren hoe 'licht leven' voelt en dat dit voor iedereen is weggelegd. Dit doe ik middels intuïtie workshops, 1:1 coaching, energiewerk en  massages. 

Meer weten over Maike, zie www.burningblog.nl of volg haar op instagram.Vaak zeggen mensen aan het begin van de workshop ‘ik heb geen idee wat ik moet schrijven’. Ik zeg: ‘Mooi zo!’

En het is zo bijzonder hoe je de energieflow voelt veranderen gedurende de sessie. Een flow die verder reikt dan hetgeen ons rationele brein ons te vertellen heeft. Een flow waarin je kunt intappen op je onderbewuste. Zodat er ruimte komt voor eigenwaarde en daadkracht. Voor je intuïtie om je te leiden. Op jouw pad, naar wat jij nodig hebt op dit moment. Zodat je kunt stralen en van daaruit keuzes kunt maken. 

Mensen zijn soms zo verrast wat er naar boven komt zodra ze met hun pen het papier raken. Inzichten. Een gevoel van kalmte, helderheid en vertrouwen.  Er is niets (oké bijna niets) dat mij blijer maakt dan het zien van die sparkle in hun ogen als ze weggaan.

Locatie

4AnyBody

De Huisweid 9

1749 EL Warmenhuizen


11 oktober 2019

Vrijdagavond 11 oktober 2019

Van 19:00 tot 20:30 uur

Inloop vanaf 19:00 uur. Na afloop gelegen tot vragen. Inclusief thee.


Kosten: €15,- 

Ervaring met schrijven en/of meditatie is niet nodig

Draag gemakkelijke kleding

Neem een schrijfboekje / papier en pen meeaanmelden

Aanmeldingen en betalingen voor deze workshop gaan via Maike van Ees.