Nancy Kooij

I had to lose my mind to feel my soul

 

Nadat ik voor het eerst had deel genomen aan een ademsessie, vond ik dat iedereen dit moest gaan ervaren. Wat een ‘verademing’, eindelijk rust in mijn hoofd.

 

In 2015 raakte ik burn out en in mijn herstel heb ik vele manieren geprobeerd om te ontspannen. Mijn lichaam kon bijna niets meer, maar mijn hoofd bleef overuren maken. Na de ontdekking dat ademwerk voor mij op de vier lagen van bewustzijn zo helpend en helend waren en zijn, ben ik mij meer gaan verdiepen. Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. 

 

Pijnstukken en emoties die opgeslagen zaten in mijn lichaam werden door ademwerk getransformeerd, blokkades kwamen in beweging en de energie begon weer te stromen. Ik kwam met ademen bij mijn diepe weten ik (her)vond de verbinding met mezelf. Geen gedachten, voor mij een feestje, totale ontspanning, puur genieten.

 

Ik heb in de loop der jaren aan vele ademwerksessie deelgenomen, vele boeken over ademhalingstechnieken gelezen en diverse workshops en cursussen gevolgd. Ik blijf lezen, leren en ontdekken. Ik heb vanuit dit alles mijn eigen ademwerk ontwikkeld. Hoogste tijd om het met jullie te delen.


Wat is Ademwerk?

Ademwerk, het werken met je adem, wordt met de dag populairder, en dat is niet zonder reden. Steeds meer mensen ontdekken Ademwerk, als dé tool voor een betere gezondheid, stress- en emotieregulatie, betere (sport)prestaties, persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Werken met je adem is veilig, toegankelijk, je kunt er alle kanten mee op, en de positieve effecten zijn groot. Werkelijk iedereen kan winst behalen door bewust te leren ademen. 

Ademwerk wordt Ademfeestje!

Bewust en verbonden ademhalen lijkt voor je lichaam hardwerken, maar blijkt een feestje te zijn door het loslaten van eventuele emoties, de rust en kalmte te ervaren van de mind en de verbinding te voelen met jezelf. Op de vier bewustzijnslagen, Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Spiritueel. Ik start de avond met een korte inleiding en uitleg wat je kan verwachten en kan ervaren tijdens de ademsessie. We openen de sessie met een dankbaarheid ritueel en kan en mag je voor jezelf een intentie zetten. We sluiten de sessie af met een kopje thee, eventuele vragen of het delen van je ervaring. 

 

Voel je welkom om op mijn ademfeestje te komen.

 

Liefs Nancy

 

nieuwe datum volgt

 

Inloop vanaf 19:15 uur 

Vooraf aanmelden is noodzakelijk, geef bij het aanmelden aan welke datum je wilt komen.  

 

Matjes, kussens, dekens zijn aanwezig.

Voor thee, water en wat lekkers wordt gezorgd.

 

Email: info@4anybody.nl

Telephone: 06 17 680 480

 

De Huisweid 13

1749 EL Warmenhuizen

 

€20,-


1-op-1 | met zijn tweeën | kleine groepjes

Kan op afspraak!

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

zaterdagmorgen 9:30 uur parkeerplaats Hargen aan zee

Ben jij nieuwsgierig wat koud water met je doet? Uit eigen ervaring doet het mij ontzettend goed! Op zaterdagmorgen neem ik je graag mee naar de zee. Vooraf doen we een ademsessie van ongeveer 15 minuten. Drie fijne rondes ademhalen met ademretenties. Daarna gaan we in alle rust en gefocust het water in. Achteraf drinken we gezamenlijk een kopje thee.

 

Ik wil graag iedereen de mogelijkheid bieden om kennis te maken met ademwerk en koude training. Het kost je niets, enkel wat van je tijd. Er zijn dus geen kosten aan verbonden.  

 

Kleine note: Dit is geen workshop of een gedeelte daarvan. Ben je geïnteresseerd in meer, raad ik je aan om een Workshop te boeken of reserveer je een plek bij Kom op Adem.