Nancy Kooij

I had to lose my mind to feel my soul

 

Nadat ik voor het eerst had deel genomen aan een ademsessie, vond ik dat iedereen dit moest gaan ervaren. Wat een ‘verademing’, eindelijk rust in mijn hoofd.

 

In 2015 raakte ik burn out en in mijn herstel heb ik vele manieren geprobeerd om te ontspannen. Mijn lichaam kon bijna niets meer, maar mijn hoofd bleef overuren maken. Na de ontdekking dat ademwerk voor mij op de vier lagen van bewustzijn zo helpend en helend waren en zijn, ben ik mij meer gaan verdiepen. Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. 

 

Pijnstukken en emoties die opgeslagen zaten in mijn lichaam werden door ademwerk getransformeerd, blokkades kwamen in beweging en de energie begon weer te stromen. Ik kwam met ademen bij mijn diepe weten ik (her)vond de verbinding met mezelf. Geen gedachten, voor mij een feestje, totale ontspanning, puur genieten.

 

Ik heb in de loop der jaren aan vele ademwerksessie deelgenomen, vele boeken over ademhalingstechnieken gelezen en diverse workshops en cursussen gevolgd. Ik blijf lezen, leren en ontdekken. Ik heb vanuit dit alles mijn eigen ademwerk ontwikkeld. Hoogste tijd om het met jullie te delen.


Ademfeestje

Bewust en verbonden ademhalen lijkt voor je lichaam hardwerken, maar blijkt een feestje te zijn door het loslaten van eventuele emoties, de rust en kalmte te ervaren van de mind en de verbinding te voelen met jezelf.

Fysiek

Emotioneel

Mentaal 

Spiritueel

Ik start de avond met een korte inleiding en uitleg wat je kan verwachten en kan ervaren tijdens de ademsessie. We openen de sessie met een dankbaarheid ritueel en kan en mag je voor jezelf een intentie zetten. We sluiten de sessie af met een kopje thee, eventuele vragen of het delen van je ervaring. 

 

 Voel je welkom om op mijn ademfeestje te komen.

 

Liefs Nancy

 

Datum & Tijd

Woensdag 31 augustus 2022 (AAN ZEE) vanaf 20:00 uur.

 

20:00 tot 22:00 uur

Daarna voor wie wil: zwemmen, muziek, dansen.

 

Vooraf aanmelden is noodzakelijk, geef bij het aanmelden aan welke datum je wilt komen. 

 

1-op-1 of met zijn tweeën, in een klein groepje of bij je thuis kan op afspraak.  

kosten

€20,- inclusief

handig om te weten

~Eet vooraf niet te zwaar.

~Het is fijn als je ongeveer 10 minuten voor we beginnen aanwezig bent. 

~Water, thee, 15 matjes, kleedjes, kussentjes zijn aanwezig. 

~ Heb je een muziekinstrument die je kan bespelen, lekker meenemen!

~ Blokje hout voor op het vuur mag je meenemen, scheelt mij sjouwen. 

 


locatie

 

Hargen aan Zee

Als je het strand op komt, rechtsaf richting de Lagune, vlak voor de duinrand links voor de Lagune.

 

06 17 680 480 Nancy Kooij

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

zaterdagmorgen 9:30 uur parkeerplaats Hargen aan zee

Ben jij nieuwsgierig wat koud water met je doet? Uit eigen ervaring doet het mij ontzettend goed! Op zaterdagmorgen neem ik je graag mee naar de zee. Vooraf doen we een ademsessie van ongeveer 15 minuten. Drie fijne rondes ademhalen met ademretenties. Daarna gaan we in alle rust en gefocust het water in. Achteraf drinken we gezamenlijk een kopje thee.

 

Ik wil graag iedereen de mogelijkheid bieden om kennis te maken met ademwerk en koude training. Er zijn geen kosten aan verbonden. Natuurlijk mag je een eigenbijdrage doen, echter voel je niet verplicht.   

 

Kleine note: Dit is geen workshop of een gedeelte daarvan. Ben je geïnteresseerd in meer, raad ik je aan om een Workshop te boeken of reserveer je een plek bij Kom op Adem.