welkom op de camping

Ieder jaar organiseren wij zomerkampen voor kinderen vanaf 6 jaar.

Keer op keer boordevol verrassende, sportieve, spannende en creatieve activiteiten.

Op het Huisweid Terrein bij 4AnyBody!

Voor het 5e jaar op rij hebben wij weer een super tof zomerkamp voor jullie klaar staan! 

Houd jij van dansen, knutselen en soms even lekker gek doen?! Dan voel jij je op dit zomerkamp helemaal thuis.

het thema voor 2021 is:


Dagelijks verzamelen we om 10.00 uur in onze versierde tent, even lekker puzzelen in je zomerkamp doe-boek tot dat we er allemaal zijn. Op de eerste dag leren we elkaar kennen en heeft iedereen al een maatje gevonden. We beginnen de dag sportief met een dansles, elke dag leren we iets nieuws en werken we naar de eindpresentatie toe die wij geven op vrijdagmiddag. Creatieve activiteiten ontbreken ook niet: we ontwerpen ons eigen t-shirt en ga je met verschillende zelf gemaakte creaties naar huis. Elke middag staat er een gezonde lunch klaar, zo kunnen we er weer tegen aan. Lekker rennen tijdens een gave Laser Game en laat je hersens maar kraken bij levend Mastermind. Strand, zwembad of speeltuin, waar gaan we dit jaar heen?

Om 17.00 uur sluiten we de dag af en zeggen we tot morgen. Maar niet op woensdag want dan feesten we nog wat langer door, gezellig samen BBQen en een bonte avond tot 20.00 uur!

 

Ben jij klaar voor de leukste week van jouw vakantie?

inschrijving is geopend!


Programma

Kids Zomerkampweek

Maandag 10-17 uur

Dinsdag 10-17 uur

Woensdag 10-20 uur

Donderdag 10-17 uur

Vrijdag 10-17 uur

locatie

4AnyBody is gelegen op De Huisweid in Warmenhuizen. Een ruime locatie met grasveld waar onze zomerkamp tenten staan. Op dit basiskamp vinden de meeste activiteiten plaats, om zo veel mogelijk te genieten van de buitenlucht. Daarnaast maken we in het pand van 4AnyBody gebruik van de zalen voor de danslessen en andere activiteiten mocht het weer omslaan.

reisleiding

Wij nemen jullie mee op zomerkampreis!

 

Nancy 

Eigenaresse van 4AnyBody

 

Laura 

Verpleegkundige & Dansjuf bij 4AnyBody

 

Britt 

Buurt, Onderwijs- en Sportmedewerker & Pedagogisch medewerker

 


veiligheid

Tijdens het zomerkamp werken we met 3 leiders op max. 25 kinderen. We zorgen ervoor dat er continue minimaal 2 leiders aanwezig zijn.  Naast dat onze (reis)leiders alle drie meerdere jaren ervaring hebben in het begeleiden van zomerkampen, danslessen en kinderfeestjes zijn zij in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)

kosten

Prijzen zijn inclusief alle activiteiten, materialen en maaltijden tijdens zomerkamp.

Kids zomerkampweek

€ 215,-

extra info

Overige informatie, veelgestelde vragen en de meeneemlijst vind je hier!

covid-19

Naast dat we zelf uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen hebben, blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen, zowel lokaal als internationaal, nauw in de gaten gehouden, zodat we voortdurend aan de veiligheid en welzijn van de kinderen en medewerkers kunnen garanderen.