op vakantie in eigen land!

Kids Zomerkampweek (zonder overnachtingen) 

Beleef de leukste tijd van jouw vakantie bij ons op zomerkamp! Boordevol sportieve, spannende en creatieve activiteiten.


Net zoals de afgelopen 3 jaren hebben wij weer een super tof zomerkamp voor jullie klaar staan! 

Houd jij van dansen, knutselen en soms even lekker gek doen?! Dan voel jij je op dit zomerkamp helemaal thuis. 

 

Dagelijks verzamelen we om 10.00 uur in onze versierde tent, even lekker puzzelen in je zomerkamp doe-boek tot dat we er allemaal zijn. Op de eerste dag leren we elkaar kennen en heeft iedereen al een maatje gevonden. We beginnen de dag sportief met een dansles, elke dag leren we iets nieuws en werken we naar de eindpresentatie toe op vrijdag middag. Creatieve activiteiten ontbreken ook niet, zo ontwerpen we ons eigen shirt en gaan we zelf fruitsnoep maken. Elke middag staat er een gezonde lunch klaar, zo kunnen we er weer tegen aan. Lekker rennen tijdens levend stratego of stappen we een escape room in, laat die hersens maar kraken. Strand, zwembad of speeltuin, waar gaan we dit jaar heen?

Om 17.00 uur sluiten we de dag af en zeggen we tot morgen. Maar niet op woensdag want dan feesten we nog wat langer door, gezellig samen BBQen en een spannend avondspel tot 20.00 uur

 

Ben jij klaar voor de leukste week van jouw vakantie?


Programma

Kids Zomerkampweek

Maandag 10-17 uur

Dinsdag 10-17 uur

Woensdag 10-20 uur

Donderdag 10-17 uur

Vrijdag 10-17 uur

Teenz Zomerkampweekend

Aankomst vrijdag 11.00 uur

Vertrek zondag 17.00 uur

locatie

4AnyBody is gelegen op De Huisweid in Warmenhuizen. Een ruime locatie met grasveld waar onze zomerkamp tenten staan. Op dit basiskamp vinden de meeste activiteiten plaats, om zo veel mogelijk te genieten van de buitenlucht. Daarnaast maken we in het pand van 4AnyBody gebruik van de zalen voor de danslessen en andere activiteiten mocht het weer omslaan. Tevens zijn binnen ook toiletten en douchen en zullen de Teenz binnen overnachten. 

reisleiding

Wij nemen jullie mee op zomerkampreis!

 

Nancy 

Eigenaresse van 4AnyBody

 

Laura 

Verpleegkundige & Dansjuf bij 4AnyBody

 

Britt 

Buurt, Onderwijs- en Sportmedewerker & Pedagogisch medewerker

 


veiligheid

Tijdens beide kampen werken we met 3 leiders op max. 25 kinderen. We zorgen ervoor dat er continue minimaal 2 leiders aanwezig zijn, ook 's nachts. Naast dat onze (reis)leiders alle 3 meerdere jaren ervaring hebben in het begeleiden van zomerkampen, danslessen en kinderfeestjes zijn zij in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)

covid-19

Naast dat we zelf uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen hebben, blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen, zowel lokaal als internationaal, nauw in de gaten gehouden, zodat we voortdurend aan de veiligheid en welzijn van de kinderen en medewerkers kunnen garanderen.

kosten

Prijzen zijn inclusief alle activiteiten, materialen en maaltijden tijdens zomerkamp.

Kids zomerkampweek

€ 185,-

*€ 175,-* vroegboekkorting t/m 14 juni

extra info

Overige informatie, veelgestelde vragen en de meeneemlijst vind je hier!