op vakantie in eigen land!

Dit jaar maar liefst 2 zomerkampen:

- Kids Zomerkampweek (zonder overnachtingen) en

- Teenz Zomerkampweekend (met overnachtingen)

 

Beleef de leukste tijd van jouw vakantie bij ons op zomerkamp! Boordevol sportieve, spannende en creatieve activiteiten.


Net zoals de afgelopen 3 jaren hebben wij weer een super tof zomerkamp voor jullie klaar staan! 

Houd jij van dansen, knutselen en soms even lekker gek doen?! Dan voel jij je op dit zomerkamp helemaal thuis. 

 

Dagelijks verzamelen we om 10.00 uur in onze versierde tent, even lekker puzzelen in je zomerkamp doe-boek tot dat we er allemaal zijn. Op de eerste dag leren we elkaar kennen en heeft iedereen al een maatje gevonden. We beginnen de dag sportief met een dansles, elke dag leren we iets nieuws en werken we naar de eindpresentatie toe op vrijdag middag. Creatieve activiteiten ontbreken ook niet, zo ontwerpen we ons eigen shirt en gaan we zelf fruitsnoep maken. Elke middag staat er een gezonde lunch klaar, zo kunnen we er weer tegen aan. Lekker rennen tijdens levend stratego of stappen we een escape room in, laat die hersens maar kraken. Strand, zwembad of speeltuin, waar gaan we dit jaar heen?

Om 17.00 uur sluiten we de dag af en zeggen we tot morgen. Maar niet op woensdag want dan feesten we nog wat langer door, gezellig samen BBQen en een spannend avondspel tot 20.00 uur

 

Ben jij klaar voor de leukste week van jouw vakantie?


Nieuw dit jaar: Zomerkampweekend speciaal voor tieners! 

Ben jij 10 jaar of ouder en heb je zin in een weekend zonder ouders? Beleef een tof weekend op kamp mét overnachting. Slaap je liever thuis? Geen probleem. 

 

Wat een gek jaar, 2020, misschien zit jij dit jaar wel in groep 8 en kan je niet eens op kamp..

Kom met je beste vriendinnen op zomerkampweekend en laat dat 'kampgevoel' niet aan je voorbij gaan! 

Of je zit al op de middelbare school, bent misschien al eerder bij ons op zomerkamp geweest maar vind jezelf daar nu wel wat 'te oud' voor, dit jaar speciaal voor jou een nieuwe editie!

 

Op vrijdag verzamelen we om 11.00 uur, leren we elkaar kennen en maken we de bedden klaar. Geen muggenbulten of sprinkhaan op je kussen, want we slapen binnen in de grote zaal van 4AnyBody. In de middag een gezonde lunch met zijn allen in de tent. 

Een dag vol activiteiten, sport&spel, creatief en natuurlijk vrije tijd om even te chillen. 

Na de warme maaltijd 's avonds een spannend avondprogramma. Nog even keten voordat iedereen in slaap valt. 

Om 8 uur worden we wakker door de discolichten en muziek door de boxen, tijd om op te staan. Na het ontbijt en ochtendworkout zijn we klaar voor een nieuwe dag. Het weekend vliegt voorbij, op zondag om 17.00 uur zwaaien we elkaar weer uit.

 

Wil je meer weten of vraag je je af wat je allemaal mee moet nemen op kamp? Check dan onze extra informatie pagina!


Programma

Kids Zomerkampweek

Maandag 10-17 uur

Dinsdag 10-17 uur

Woensdag 10-20 uur

Donderdag 10-17 uur

Vrijdag 10-17 uur

Teenz Zomerkampweekend

Aankomst vrijdag 11.00 uur

Vertrek zondag 17.00 uur

locatie

4AnyBody is gelegen op De Huisweid in Warmenhuizen. Een ruime locatie met grasveld waar onze zomerkamp tenten staan. Op dit basiskamp vinden de meeste activiteiten plaats, om zo veel mogelijk te genieten van de buitenlucht. Daarnaast maken we in het pand van 4AnyBody gebruik van de zalen voor de danslessen en andere activiteiten mocht het weer omslaan. Tevens zijn binnen ook toiletten en douchen en zullen de Teenz binnen overnachten. 

reisleiding

Wij nemen jullie mee op zomerkampreis!

 

Nancy 

Eigenaresse van 4AnyBody

 

Laura 

Verpleegkundige & Dansjuf bij 4AnyBody

 

Britt 

Buurt, Onderwijs- en Sportmedewerker & Pedagogisch medewerker

 


veiligheid

Tijdens beide kampen werken we met 3 leiders op max. 25 kinderen. We zorgen ervoor dat er continue minimaal 2 leiders aanwezig zijn, ook 's nachts. Naast dat onze (reis)leiders alle 3 meerdere jaren ervaring hebben in het begeleiden van zomerkampen, danslessen en kinderfeestjes zijn zij in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)

covid-19

Naast dat we zelf uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen hebben, blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen, zowel lokaal als internationaal, nauw in de gaten gehouden, zodat we voortdurend aan de veiligheid en welzijn van de kinderen en medewerkers kunnen garanderen.

kosten

Prijzen zijn inclusief alle activiteiten, materialen en maaltijden tijdens zomerkamp.

Kids zomerkampweek

€ 185,-

*€ 175,-* vroegboekkorting t/m 14 juni

Teenz zomerkampweekend

€185,-

*€ 175,-* vroegboekkorting t/m 14 juni

extra info

Overige informatie, veelgestelde vragen en de meeneemlijst vind je hier!