extra informatie

veelgestelde vragen

Is het zomerkamp leuk voor kinderen die alleen komen?

Ja zeker! Er zijn vaak meerdere kinderen die alleen komen, zo kun je tijdens het zomerkamp juist nieuwe vrienden en vriendinnen maken. Regelmatig wordt er tijdens het zomerkamp ook samen gewerkt om elkaar te leren kennen en zorgen de begeleiders ervoor dat iedereen kind zich op zijn of haar gemak voelt. 

 

Tot welke leeftijd is het zomerkamp geschikt?

Wij stellen geen maximale leeftijd aan onze zomerkampen, wel blijft het een zomerkamp voor kinderen.

De afgelopen 3 jaren hebben wij groepen gehad van 6 t/m 14 jaar. Uit ervaring hebben wij gemerkt dat het verschil in leeftijd binnen één groep heel goed samen gaat. Of je je eerder op je gemak voelt bij wat oudere of wat jongere kinderen, iedereen vind zo zijn maatje. Alle activiteiten zijn aan te passen op de verschillende leeftijden, en gelukkig zijn de kinderen vaak ook bereid elkaar zo nu en dan te helpen. 

Advies leeftijd per kamp:

Kids 6 t/m 12 jaar

Teenz 10 t/m 15 jaar

 

Is het zomerkamp een danskamp?

De zomerkampen zijn bij ons geen danskamp, er wordt zeker gedanst, maar dans staat niet centraal.

Tijdens het Kids kamp hebben wij elke dag een dansles. Voorgaande jaren hebben we  een presentatiemiddag gehouden voor alle ouders en andere belangstellenden. Ivm Coronamaatregelen vullen we het dit jaar iets anders in. Dit jaar zullen we een gave zomerkamp videomaken. Zo kunnen de kids laten zien wat ze de afgelopen 5 dagen hebben gedaan. Hier zullen we ook de dansjes opvoeren. Heb je geen danservaring? Geen probleem, het gaat om het plezier! 

Tijdens het Teenz kamp hebben wij geen dagelijkse danslessen en een presentatiemiddag maar er zal vast en zeker wel gedanst worden!

 

Houden jullie rekening met allergieën of dieetwensen?

Ja, op het aanmeld formulier kun je dit aangeven. Eet je bijvoorbeeld vegetarisch of hebben je een melk of gluten-allergie? Dan horen wij het graag en houden we hier rekening mee tijdens het kamp.

 

Ik wil graag naar het Teenz kamp, moet ik blijven slapen?

Wij vinden het super gezellig dat de tieners op het Teenz kamp 2 nachten blijven slapen. Als je dit niet prettig vind mag je natuurlijk ook thuis slapen. Na het avondprogramma kan je naar huis gaan en s'ochtends bij ons ontbijt schuif je weer lekker aan. Geef even aan op het aanmeldformulier dat je thuis slaapt. Je kunt ook kiezen om naar het Kids kamp te gaan. Hier gaat iedereen elke dag weer naar huis, kun je aan je ouders vertellen hoe de dag was en na een nacht in je eigen bed, kom je de volgende dag weer op kamp. 

 

Wat neem ik mee op zomerkamp?

Hieronder vind je de meeneemlijsten voor onze verschillende zomerkampen. Je kunt ze thuis uitprinten en zo afvinken of je alles hebt ingepakt.

Download
Meeneemlijst Kids Zomerkampweek
Meeneemlijst Kids Zomerkampweek.pdf
Adobe Acrobat document 56.3 KB
Download
Meeneemlijst Teenz Zomerkampweekend
Meeneemlijst Teenz Zomerkampweekend.pdf
Adobe Acrobat document 57.3 KB

Andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.