even voorstellen

Mijn naam is Nancy kooij en sinds 2007 de trotse eigenaar van 4AnyBody. De plek waar Sport, Yoga, Pilates, Dansen en Plezier hebben in wat je doet bij elkaar komen. 

 

In 1999 ben ik gestart met het geven van een paar uurtjes sporten. Dit deed ik vol enthousiasme naast mijn kantoorbaan. De combinatie vond ik destijds prima, totdat de uren en de vraag zich al snel uitbreiden. Ook werd ik gevraagd om een dansgroep van 7 kinderen over te nemen. Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan (Pipi Langkous). Ik kreeg de smaak te pakken, dit vond ik te gek. Kinderen zien genieten en groeien in zelfvertrouwen. Ik ben opleidingen gaan volgen bij Aalo, Fysio Physics, Les Mills, Club Joy, Train The Trainers. In 2001 heb ik mijn kantoorbaan opgezegd en ben ik volledig in de fitnessbranche gedoken.

VAN KOELCEL TOT VEELZIJDIGE STUDIO

Nadat ik 8 jaar op de werkvloer had gestaan hij diverse sportclubs en verenigingen heb ik in 2007 4AnyBody opgericht. Ik noem het werk vloer, maar eigenlijk heb ik het nooit als werk gezien. 

In 2007 huurde ik twee locatie voor een paar uren in de week om sport- en danslessen te geven. Ik reed met mijn muziek en materialen van huis naar locatie 1 en 2 en weer naar huis. De uren breide zich al snel uit en zo ook het heen en weer rijden.

 

Ik ging opzoek naar een plek waar ik alles onder 1 dak kon gaan aanbieden. Als eerste ga je Googlen om te zien wat er te koop of te huur is, samen met John gingen we kijken. Waar we ook kwamen,  we voelde het niet, we zagen het niet. 

Totdat we op een middag uit nieuwsgierigheid De Huisweid opreden en daar 6 oude koelcellen zagen staan. We waren meteen verliefd, zo'n fijne plek, hier voelde het goed en hier zagen we het voor ons. Van twee koelcellen hebben wij één ruimte gemaakt.  Vergunningen, muren slopen, opbouwen, inrichten we zijn er flink mee bezig geweest. Het resultaat was er en ik ben er tot op de dag van vandaag nog steeds rete trots op.

Foto's van Toen