Op deze pagina OPTREDENS, bedoelt voor publiek, ouders en dansers, lees je de algemene informatie over de repetities, de kaartverkoop en natuurlijk over de SHOWS. Specifieke informatie per groep over de kleding, verzameltijden, aanvangstijden etc  ontvangen alle dansers persoonlijk dmv een brief. 

 

Voorstellingen 4anybody De Blinkerd

Op 18 & 19 september 2021 geven wij onze voorstellingen in De Blinkerd in Schoorl.

Wij werken weer aan 3 prachtige shows, alle dansers op het podium. 

 

Zaterdag 18:30 uur, alle groepen behalve de Dance Starz

Zondag 14:00 uur en 16:30 uur, alle groepen. 

 

Dit jaar met het thema Dancing in the Street! Hoe kan het ook anders!

Door de bijzondere tijd waarin we de afgelopen 1,5 jaar zitten, hebben we veel buiten op het plein gedanst.

Een toepasselijke titel voor onze shows!

 

De kaartverkoop start op dinsdag 31 augustus 2021

om 19:00 uur aan de balie bij 4AnyBody.

Kaarten kosten € 10,- per persoon.

 

De kaartverkoop en het indelen van de zaal, willen wij heel graag weer doen zoals vorig jaar. Dat wil zeggen dat wij werken volgens de geldende richtlijnen van de overheid, waarbij het publiek wordt geplaatst op 1,5 meter van elkaar. Dit betekent ZONDER testen vooraf en/of vaccinatieplicht. Geeft u daarom bij het kopen van de kaarten aan met hoeveel personen u komt en voor welke show, plus met hoeveel personen u bij elkaar wenst te zitten. Wij delen de stoelen boven en beneden weer in met voldoende afstand tot andere gezelschappen.

Het publiek zal bij aanvang van de shows weer in tijdsvakken worden uitgenodigd om plaats te komen nemen op de voor hen gereserveerde plaatsen.  

 

Bij uw kaarten ontvangt u een formulier waarop u uw pauzedrankjes kunt invullen.

In de pauze zullen deze voor u klaarstaan.

Dit voorkomt rijen en het dicht op elkaar te moeten staan bij de bar.

 

Er zal geen gebruik worden gemaakt van de garderobe, dus laat zoveel mogelijk spullen thuis, in de auto of berg het op onder uw zitplaats. 

 

Na afloop van de show wordt u verzocht buiten te wachten op uw kind, gelieve niet in de hal om drukte te voorkomen.

We respecteren een ieder, we respecteren daarom ook iedereen die het na 1,5 jaar best spannend vind om in een theater bij elkaar te komen. Wij houden hier zoveel mogelijk rekening mee, wij hopen ook op uw begrip en respect.

 

NB Mochten de maatregelen wijzigen, dan zullen wij deze aanpassen waar kan, wij brengen u daarvan zsm op de hoogte. Helaas zullen wij de shows annuleren, indien het RIVM het publiek verplicht vooraf te testen en/of er een vaccinatieplicht gaat gelden. Wij zullen dan spoedig opzoek gaan naar andere mogelijkheden om de shows aan u te presenteren.

 

 


Repeties rooster voor de laatste 3 weken voor de voorstellingen.

30 augustus t/m 16 september 2021.

De laatste 3 weken zullen we nog even flink aan de bak moeten. Wij hopen dat de groepen compleet zijn en blijven, dat repeteert het allerfijnst. Het is super fijn voor de groep als er compleet en goed gerepeteerd kan wordt, dan kan er extra geknald worden op het podium. Dat geeft de groep extra zekerheid en vertrouwen.

 

Hieronder vind je het rooster voor de laatste 3 weken. Na de voorstellingen hebben we 1 week geen les, vanaf 27 september starten we weer met de lessen en is het tevens proeflessenweek. Het voorlopige rooster voor de lessen vanaf 27 september staat op de Dance pagina. 

Rooster van 30 aug t/m 16 sept 2021

M

maandag

15:30 - 16:15 uur: Schoolgroep 1/2

16:30 - 17:15 uur: Schoolgroep 3/4

17:30 - 18:15 uur: Schoolgroep 5/6

 

D

dinsdag

15:30 - 16:15 uur: Schoolgroep 7/8

16:30 - 17:15 uur: Schoolgroep 8/Middelbare School 1

17:30 - 18:15 uur: Middelbare School 2+

 

 

W

woensdag

16.30 - 17.15 uur: Dance Starz 

 

D

donderdag

Repetities Showteam 18:00 tot 19:00 uur


Kleding, haar en make-up

Tijdens deze laatste 3 weken gaan we ook de showkleding bij jullie passen, eventueel op maat maken en vermaken.

De laatste week krijgen jullie je showkleding mee naar huis. Het kan zijn dat je 4AnyBody showkleding nog aangevuld moet worden met een eigen kledingstuk, denk bijvoorbeeld aan een hemdje of spijkerbroek. Als dit het geval is dan zullen wij dit in de groepsapp melden en zal dit staan op je persoonlijke brief welke je samen met je 4AnyBody showkleding mee naar huis krijgt.  

 

Je komt in je showkleding naar De Blinkerd en je gaat naar huis in je showkleding. Alle kleding mag later bij 4AnyBody worden ingeleverd. Het is nog niet officieel, maar waarschijnlijk dansen jullie eind september ook nog op De Hoge Ven. 

 

Haar en make-up instructies volgen nog... 

 

Wij hopen dat deze informatie duidelijk is en wat overzicht geeft.

We hebben er ontzettend veel zin! En ondanks dat we minder frequent konden repeteren gaan we er weer 3 fantastische show van maken met jullie allemaal! Jullie verdienen een podium, daar doen we het voor! Laat het grote plezier wat dansen met ons doet, voorop staan.