Voorstellingen 4anybody De Blinkerd


Lief publiek, ouders en dansers!

 

Wij zijn zo ongelooflijk trots, blij en dankbaar Een paar weken geleden hadden wij dit niet kunnen bedenken. Na wederom een bewogen seizoen waarin jullie online via zoom danste, buiten op het plein door weer en wind jullie beste beentje voor kwamen zetten en waarvan jullie uiteindelijk de laatste 3 maanden binnen konden dansen.

Heel graag gunde wij jullie een podium, want dat is toch de kers op de taart om het seizoen af te sluiten met een dansshow. We zouden het, gezien de korte tijd, 'klein' houden. Het is ons niet gelukt!

 

Het is weer GROOTS geworden!!!

 

Last minute hebben wij de dansjes afgemaakt, kleding besteld en versteld. Decor ideeën kwamen binnen en werd gemaakt met jullie schoenendozen. Bij de kaartverkoop stonden mensen buiten in de rij. Licht- en geluidsman kreeg een spoedcursus. Hulpouders melden zich massaal aan.

 

Naast onze andere werkzaamheden en activiteiten was het even aanpoten, maar met zoveel plezier. Voor jullie, om jullie te laten stralen op het podium om jullie welverdiende applaus in ontvangst te nemen. Wat zijn jullie goed! Toppers geniet nog lekker even na, dat zijn wij ook aan het doen.

 

Publiek bedankt!

Ouders bedankt!

Helpers bedankt

DANSTOPPERS bedankt!

 

Liefs van Kathy, Laura & Nancy

 

Ps. Deze week geen streetdancelessen. Vanaf volgende week 27 september hebben een Proeflessenweek.

De nieuwe (voorlopige) groepsindelingen staan op de site. Jullie showkleding mag (ongewassen) diezelfde week worden ingeleverd.