M

maandag

15:00 - 15:45 uur: Schoolgroep 1/2

15:45 - 16:30 uur: Schoolgroep 3/4/5

16:30 - 17:15 uur: Schoolgroep 6

17:30 - 18:15 uur DemoTeam 2022

 

D

dinsdag

16:00 - 16:45 uur: Schoolgroep 7/8

16:45 - 17:30 uur: Middelbare School A

17:30 - 18:15 uur: Middelbare School B

18:15 - 19:00 uur DemoTeam 2022 

 

W

woensdag

16.30 - 17.15 uur: Dance Starz Jongeren vanaf 14 jaar

 

D

donderdag

DemoTeam vanaf jan 22

We hebben weer een frisse start gemaakt met onze danslessen. Super leuk met zoveel nieuwe gezichten in de lessen. Je bent het hele jaar door van harte welkom om een gratis proefles te komen volgen. Wel fijn als je ons laten weten wanneer je komt. 

Hieronder staat het voorlopige rooster, hierin kunnen nog wijzigen aangebracht worden. in het begin van het seizoen ligt helemaal aan het aantal aanmelding, soms voegen wij groepen samen, maar het kan ook zijn dat er juist extra groepen toegevoegd worden. Wij doen uiteraard altijd alles in overleg met de dansers en hun ouders. Voel je welkom!

 

Onderaan deze pagina kan je je aanmelden voor een gratis proefles. Heb je een vraag, mail ons dan gerust.

Liefs van Laura en Nancy.


Streetdance

Streetdance is voor kinderen vanaf 4 jaar die van swingen houden. Voor kinderen die het gevoel voor ritme willen ontwikkelen, hun coördinatie willen verbeteren en meer zelfvertrouwen willen krijgen. Voor kinderen die hun muziek- en danstalent willen ontdekken en ontplooien, maar bovenal plezier willen beleven aan dansen op muziek. Kortom voor wie dan ook! 4AnyBody!


Dance Starz

Dance Starz zijn Streetdance lessen voor kinderen met autisme en/of een verstandelijke beperking.

Dansen op muziek draagt bij aan de verbetering van de motoriek, de algehele conditie en het zal de muzikale en sociale vaardigheden stimuleren. Daarnaast is het voor deze kinderen belangrijk om, naast het speciale onderwijs dat zij meestal volgen, een vrijetijdsbesteding te kunnen hebben en het gevoel te hebben ergens bij te horen. Er wordt in kleine groepjes gewerkt (max 10), zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. Uw kind zal zich een echte ster voelen!


DemoTeam

De  DemoTeam groepen worden elk seizoen in december opnieuw geselecteerd.

Als je wordt geselecteerd voor een van de Demoteams, dan train je naast je reguliere les extra en beide lessen dienen gevolgd te worden (hieraan zijn ook extra kosten verbonden).

De Demoteams starten elk seizoen vanaf januari.Start nieuwe dansseizoen op 1 oktober 2021.

Elke week kunnen nieuwe leerlingen instromen in onze streetdance-lessen. Ervaring is niet nodig, plezier hebben in dansen is waar wij voor staan. Ervaring in dansen (en optreden) die geven wij jou. Regelmatig organiseren wij kleine en grotere optredens. Blijf jij liever wat meer op de achtergrond, het kan bij ons allemaal. Leuk als jij je aanmeldt voor een gratis proefles, vul je gegevens in onderaan deze pagina. 

gratis proeflessenweek

Aanmelding voor de Gratis Proeflessenweek vanaf 27 september 2021 kan hier:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Tarieven Streetdance

Voorwaarden Dansabonnement

 

Streetdance

€170,- per seizoen

(35 lessen)

2de kind 10% korting

 

Dance Starz

€240,- per seizoen

(35 lessen)

2de kind 10% korting

 

DemoTeam

€100,- per seizoen

Januari t/m juni 

2de kind 10% korting