Joepie de Poepie! We gaan weer dansen!

 

Vanaf dinsdag 2 juni gaan we weer beginnen met onze danslessen en dat doen we buiten op het plein.

Hieronder lees je het protocol waar wij ons aan moeten houden. Ook de (aangepaste) lestijden staan op deze pagina, want tussen elke les zit een kwartiertje wisseltijd.

 

We hebben er ongelooflijk veel zin in om jullie weer te zien. Om weer lekker met jullie te kunnen dansen en plezier te maken. 

Tot aan de zomervakantie gaan we door!

 

Vanaf 17 augustus direct na de zomervakantie pakken we meteen de draad weer op.

Belangrijk om te vermelden is dat de groepsindelingen van 17 augustus tot aan 13 september 2020 hetzelfde blijven zoals ze nu zijn. Dit heeft te maken met de voorstelling Dare to Dream. De voorstelling waar jullie zo hard voor aan het repeteren waren totdat het Coronavirus roet in het eten gooide. In het weekend van 12 en 13 september gaan we de voorstelling alsnog opvoeren, yes yes yes! Waarschijnlijk zullen wij ons publiek 2 x 250 man moeten gaan verdelen over meerdere voorstellingen.

Hoe wij dat precies gaan doen, zijn wij nu nog niet mee bezig, de richtlijnen en de versoepelingen wachten wij rustig af. Eind juli begin augustus maken wij een planning. Wij zullen jullie hierover mailen.

 

Noteer alvast en reserveer alvast in jullie agenda's 12 & 13 september 2020 Dare to Dream.

 


Please, blijf nog heel eventjes bij ons!

 

Wij weten uit ervaring dat er altijd leerlingen na de zomervakantie stoppen met dansen. Om verschillende redenen die wij altijd respecteren. Echter willen wij jullie dit (bijzondere) jaar vragen om toch nog eventjes te blijven tot aan de voorstellingen Date to Dream op 12 & 13 september 2020. Wij willen heel graag met jullie allemaal dit seizoen redelijk kunnen afsluiten met complete groepen.

 

Je groepsgenoten, de dansjes, de choreografieën, de opstellingen, de kleding, het decor alles stond en was al klaar. Wij kunnen en willen je nog niet missen, de groep kan en wil jou nog niet missen. Blijf je nog eventjes bij ons?

(ons nieuwe seizoen start pas op 1 oktober 2020)


Protocol

1. Deelnemers mogen alleen komen als ze geen gezondheidsklachten hebben die kunnen wijzen op corona. Ook als er gezinsleden met klachten zijn, mag een deelnemer niet komen. Hetzelfde geldt voor de instructeurs, als zij klachten hebben dan blijven zij thuis. 

2. Kom in kleding en schoenen die geschikt zijn voor buiten (laagjes ivm temperatuur). Je kleed je dus thuis om.

3. Sanitaire voorzieningen zijn in principe niet beschikbaar, dus doe dat eerst thuis voordat je naar een les komt.

4. Brengen en halen doen ouders tot aan de aangegeven markering.

5. Het is niet toegestaan dat volwassen/ouders blijven. 

6. Kom zoveel als mogelijk is op de fiets. Fietsen kunnen worden gestald aan de zijkant van het pand. 

7. Tussen de lessen zit 15 minuten pauze, waardoor groepen kunnen wisselen. 

8. Iedereen moet direct weg na afloop van de les. 

9. Onze instructeurs komen niet in lichamelijk contact met de deelnemers. Zij blijven op minimaal 1,5 meter afstand en geven mondeling instructies.

10. We maken bij 4AnyBody op de parkeerplaats een ruimte vrij die groot genoeg is om alle deelnemers op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen laten dansen. Dit doen we met krijt, afzet lint en/of andere manieren voor markering. De instructeur en medewerkers houden in de gaten of iedereen zich aan de regels houdt. 

11. De binnenruimte bij 4AnyBody  mag niet worden gebruikt.

  

M

maandag

15:30 - 16:15 uur: Schoolgroep 1 t/m 4

16:30 - 17:15 uur: Schoolgroep 5/6

17:30 - 18:15 uur: DemoTeam

 

D

dinsdag

15:30 - 16:15 uur: Schoolgroep 6/7

16:30 - 17:15 uur: Schoolgroep 7/8

17:30 - 18:15 uur: DemoTeam Groot

18:30 - 19:15 uur: Middelbare School

 

W

woensdag

16.30 - 17.15 uur: Dance Starz 

 

D

donderdag

Extra repetities voor de voorstelling 

 


Na onze voorstelling op 12 & 13 september kunnen nieuwe leerlingen weer instromen in onze streetdance-lessen. Ervaring is niet nodig, plezier hebben in dansen is waar wij voor staan. Ervaring in dansen (en optreden) die geven wij jou. Regelmatig organiseren wij kleine en grotere optredens. Blijf jij liever wat meer op de achtergrond, het kan bij ons allemaal. Leuk als jij je aanmeldt voor een gratis proefles, vul je gegevens in onderaan deze pagina. 


Meer info over de onze shows klik hier


Streetdance

Streetdance is voor kinderen vanaf 4 jaar die van swingen houden. Voor kinderen die het gevoel voor ritme willen ontwikkelen, hun coördinatie willen verbeteren en meer zelfvertrouwen willen krijgen. Voor kinderen die hun muziek- en danstalent willen ontdekken en ontplooien, maar bovenal plezier willen beleven aan dansen op muziek. Kortom voor wie dan ook! 4AnyBody!


Dance Starz

Dance Starz zijn Streetdance lessen voor kinderen met autisme en/of een verstandelijke beperking.

Dansen op muziek draagt bij aan de verbetering van de motoriek, de algehele conditie en het zal de muzikale en sociale vaardigheden stimuleren. Daarnaast is het voor deze kinderen belangrijk om, naast het speciale onderwijs dat zij meestal volgen, een vrijetijdsbesteding te kunnen hebben en het gevoel te hebben ergens bij te horen. Er wordt in kleine groepjes gewerkt (max 10), zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. Uw kind zal zich een echte ster voelen!


DemoTeam

De  DemoTeam groepen worden elk seizoen in december opnieuw geselecteerd.

Als je wordt geselecteerd voor een van de Demoteams, dan train je naast je reguliere les extra en beide lessen dienen gevolgd te worden (hieraan zijn ook extra kosten verbonden).

De Demoteams starten elk seizoen vanaf januari.
gratis proefles

Vanaf 14 september zijn nieuwe leerlingen (proeflessers) weer van harte welkom.

Na onze voorstellingen van 12 & 13 september 2020 kan iedereen weer instromen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.