vanaf 1 maart starten wij weer met onze danslessen!

Yes! Joepie de Poepie! We gaan beginnen is iedereen binnen? Nou nee, want we blijven BUITEN!

Vanaf maandag 1 maart starten we weer met onze lessen, dan wel buiten op het plein.

We zijn super blij dat de temperaturen buiten wat zachter beginnen te worden en dat het wat langer licht blijft 's avonds.

 

Lieve ouders en dansers, lezen jullie asjeblieft het protocol aandachtig door, we willen ons zoveel mogelijk aan de richtlijnen kunnen houden, en met elkaar gaat ons dat lukken. Als ik terugkijk naar het afgelopen jaar, hoe goed en fijn wij met zijn allen de lessen en drie super geslaagde voorstellingen hebben gedraaid. Dan zeg ik: We gaan er voor! Jullie kunnen dit!

We gaan weer gezellig dansen, lekker lachen en plezier maken met elkaar!

 

Zijn er kinderen in jullie omgeving waarvan hun hobby of sport nog niet kan starten ivm maatregelen, en/of zijn er kinderen in jullie omgeveing waarvan jullie denken het goed te kunnen gebruiken, nodig ze uit om mee te komen naar 4AnyBody. Zij zijn van harte welkom!

M

maandag

15:30 - 16:15 uur: Schoolgroep 1/2

16:30 - 17:15 uur: Schoolgroep 3/4

17:30 - 18:15 uur: Schoolgroep 5/6

 

D

dinsdag

15:30 - 16:15 uur: Schoolgroep 7/8

16:30 - 17:15 uur: Schoolgroep 8/Middelbare School 1

17:30 - 18:15 uur: Middelbare School 2+

 

 

W

woensdag

16.30 - 17.15 uur: Dance Starz 

 

D

donderdag

Reservedag 

Workshops

 


Elke week kunnen nieuwe leerlingen instromen in onze streetdance-lessen. Ervaring is niet nodig, plezier hebben in dansen is waar wij voor staan. Ervaring in dansen (en optreden) die geven wij jou. Regelmatig organiseren wij kleine en grotere optredens. Blijf jij liever wat meer op de achtergrond, het kan bij ons allemaal. Leuk als jij je aanmeldt voor een gratis proefles, vul je gegevens in onderaan deze pagina. 


Streetdance

Streetdance is voor kinderen vanaf 4 jaar die van swingen houden. Voor kinderen die het gevoel voor ritme willen ontwikkelen, hun coördinatie willen verbeteren en meer zelfvertrouwen willen krijgen. Voor kinderen die hun muziek- en danstalent willen ontdekken en ontplooien, maar bovenal plezier willen beleven aan dansen op muziek. Kortom voor wie dan ook! 4AnyBody!


Dance Starz

Dance Starz zijn Streetdance lessen voor kinderen met autisme en/of een verstandelijke beperking.

Dansen op muziek draagt bij aan de verbetering van de motoriek, de algehele conditie en het zal de muzikale en sociale vaardigheden stimuleren. Daarnaast is het voor deze kinderen belangrijk om, naast het speciale onderwijs dat zij meestal volgen, een vrijetijdsbesteding te kunnen hebben en het gevoel te hebben ergens bij te horen. Er wordt in kleine groepjes gewerkt (max 10), zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. Uw kind zal zich een echte ster voelen!


DemoTeam

De  DemoTeam groepen worden elk seizoen in december opnieuw geselecteerd.

Als je wordt geselecteerd voor een van de Demoteams, dan train je naast je reguliere les extra en beide lessen dienen gevolgd te worden (hieraan zijn ook extra kosten verbonden).

De Demoteams starten elk seizoen vanaf januari.
gratis proefles

Aanmelding voor een Gratis Proefles 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Tarieven Streetdance

Voorwaarden Dansabonnement

 

Streetdance

€170,- per seizoen

September t/m juni (35 lessen)

2de kind 10% korting

 

Dance Starz

€240,- per seizoen

September t/m juni (35 lessen)

2de kind 10% korting

 

DemoTeam

€100,- per seizoen

Januari t/m juni 

2de kind 10% korting